Ostatné rastliny A-Z

Téma

Co na balkon?

Hladam radu ake rastliny,ker,liana.. su vhodne na vy sadzbu do crepnika a pestovanie na balkone? Mam predstavu o stale zelenej popinavej rastlinke s moznostou regulovat jej rast na balkone. Balkon je orientovany na zapadnu stranu,slnecne svetlo je od poobedia. Ako okrasny a dominatny prvok kvet a farbu ma zaujala " Lobelia…
Chrysanthemum parthenium

Chryzantémovka plnokvetá

Tatiana Plešová Prosím Vás poznáte niekto názov tejto kvetiny? Ďakujem.

Krtko

Poraďte mi prosím učinný spôsob na krtka. Ďakujem
Leknín hvězdovitý modrý

Lekno hviezdovité - Nymphaea nouchali

Čeľaď: Nymphaeaceae / leknovité. Národne obľúbenou rastlinou Bangladéšskej ľudovej republiky lekno hviezdovité tzv. "modrá hviezda". Téma: Národne obľúbené rastliny Nymphaea nouchali var caerulea - leknín hvězdovitý modrý

Mákovník bukvicolistý - Meconopsis betonicifolia

Čeľaď: Papaveraceae / makovité. Mákovník, mákovec alebo tzv. "modrý mak" je národne obľúbenou rastlinou Bhútánu. Téma: Národne obľúbené rastliny
Badil horský

Mečovka horská - Sisyrinchium montanum

Snonyma: Sisyrinchium angustifolium Čeľaď: Iridaceae / kosatcovité. Národne obľúbenou rastlinou Bermudských ostrovov je okrasná nízka tráva s modrofialovými kvetmi mečovka horská. Téma: Národne obľúbené rastliny Sisyrinchium angustifolium - badil horský Sisyrinchium angustifolium - badil úzkolistý
Portulaca oleracea

Neznáma rastlina - šrucha zelná

Mária Hasprunová Viete mi povedať, čo je toto za burinka? Len tak mi to vyrástlo tam, kde som mala voľný priestor pre sadenice jahôd... na balkóne... :-)

Pestovanie obilia

Ako možno pestovať obilie čo najľahším spôsobom? Počul som o nejakej bezorbovej metóde, ale viac neviem čo to znamená.. Ďakujem, som začiatočník.

Potrebujem poradit

Odpovědi uživatelů z Facebooku Zdenka Ivančová | já bych řekla ibišek Běla Urbanová | Ano,je to pokojový ibišek... Marcela Mikešová | ibišek:)

Rastliny na severnú stranu na parapet

Prosím poradiť aké rastliny dať na severnú stranu na parapet? Ďakujem. J.

Tis

Koľko kusov TIS Obyčajný ( Taxus Baccata) potrebujem na živý plot o dĺžke asi 5 metrov?Akú vzdialenosť mám pri výsadbe dodržať? Ďakujem
Parnassia palustris

Tolija bahenná - Parnassia palustris

Tolija bahenná - Parnassia palustris