Je to z angličtiny, kde to znamená doslova " v místě ", nebo "na místě". Když uvedeš celou větu, kde je výraz použit, budeme moudřejší.
Janko nemohl by to být přímý výsev? Já anglicky moc neumím, ale vím, že používají velice jednoduchá slova ke složitému vyjádření, které si musíš domyslet. Ty anglicky umíš víc, tak to vyhodnoť.

Všechno jde tak, jak má jít.
Já bych byl už poprvé napsal, že se pravděpodobně jedná o výsev " přímo na místo", ale doufal jsem, že se jitula vyjádří, neboť prosazovat svůj názor bez bližšího prozkoumání věci nemám v povaze.
Pardon, včera jsem se už nepřipojila, je to také z kvízu a ptali se tam, co znamená pojem výsev in site, toť vše. Jedna z možností je tam také výsev přímo na místo, takže jsem tipovala, že by to mohlo být ono.
Další informace v článcích o rostlinách
Výsev: miska na výsev, plastové víko a rozprašovač usnadní pěstovávání Výsev
Vyvarujte se chyb při výsevu Výsev se někdy z různých příčin nepovede. Příčinou může být třeba příliš mnoho semen na jednom místě nebo zakrytí semen silnou vrstvou půdy. Naše tipy vám pomohou vyvarovat se začátečnických chyb …
Luskoviny: Pissum sativum - hrách Luskoviny - výsev
Výsev luskovin Zelenina skupiny luskovin vytváří lusky, méně často tobolky, uvnitř kterých jsou uložena semena. Jsou druhy, které se pro tyto lusky pěstují a mohou se upravovat nebo konzumovat celé, zatímco jiné druhy se pěstují pouze pro semena, která je ze všeho …
Osiva-semena.cz | 13.02. 2012
Výsev špenátu Výsev špenátu
Klíčenci a mladé rostliny špenátu jsou poměrně chladuvzdorní. Špenát můžete vysévat, jakmile se půda ohřeje na 5–10 oC. Pro časné výsevy od poloviny února do března se hodí osvědčené odrůdy, jako je ’Monores’, pro pozdější termíny je vhodné volit …