Společnost EUROMEDIA, GROUP, k.s,. věnovala knihu Domácí bylinář pro uživatele diskusního fóra. Soutěžit můžete do 22. 7. 2012  Knihu obdrží tři autoři příspěvků nebo fotografií v našem diskusním fóru.

Knihu můžete také zakoupit na www.bux.cz

Fotografie a příspěvky musí odpovídat tématu. Pří výběru výherců bude brán ohled na kvalitu a počet příspěvků a obrázků.

Postup vkládání fotografií k příspěvkům diskusního fóra najdete na https://www.zahrada-cs.com/forum/vt/cz/ … u-do-fora/ . Přehled obrázků najdete na SERVERURL/forum/f/cz/0001/ ve fotogalerii diskusního fóra.

cz
Domácí bylinář - soutěž
Domácí bylinář - soutěž
Já jsem ji nedávno v prodejně prohlížela. Nádherná kniha. Jsou tam rostliny,o kterých jsem vůbec netušila, že jsou léčivé. A ke každé je popis, co se z ní sbírá a k čemu se používá. Ta by se mi opravdu moc hodila. Šťastný člověk, který ji vyhraje smile
Felis, Xenotoca, Marie Fárová - tak nám tu zařádil redakční šotek. Poslal jsem mail s adresami výherců vydavateli. Bohužel se mi tam nějak dostal název Jehličnany. Než jsem to stačil zrušit, knížky byly odeslány. Tentokrát dostanou výherci  dvě knížky - Jehličnany a za několik dní i Domácí bylinář. Za zmatky se všem omlouvám. Bude to asi tím teplem ...